Möllitoko

Käytiin lauantaina 13.2. ekaa kerta mölleissä! Kyllä jännitti vielä ajomatkalla, mutta paikan päällä oli sitten niin paljon muuta tekemistä ettei ehtinyt miettimään liikoja. Sinällään noissa alon liikkeissä ei ole yleensä ollut sen ihmeempiä, ja rehellisesti sanottuna eniten kuumotti paikkis. Pohjalla oli muutama aika kehno paikallamakuu, vilkuilua yms, ja asenteessa olisi parantamisen varaa. Eikä varsinaisesti rauhoittanut, että siirtyminen paikalle ei ollut erityisen hillitty vaan koira hösäsi hihnassa minkä kerkesi. Skarppasi kuitenkin kun päästiin riviin, ja onneksi se minuutti oli kuitenkin aika nopeasti ohi. :)

Paikkamakuu: 9 - Lopun perusasennossa lähti hivuttamaan itsekseen ylöspäin ennen käskyä, ei kuitenkaan vaikuttanut reagoineen muiden käskyihin.

Seuraaminen: 8½ - Ei tuntunut olevan alussa mukana ihan täpöllä, eka vasemmalle käännös tosi nihkeä ja ekassa pysäytyksessä jäi hakemaan paikkaa ennen kuin istui. Nopeuden muutoksissa taisi pudotella kontaktia. Olennaisin miinus kuitenkin vika perusasento, jossa ei istunut.

Liikkeestä maahan: 10

Luoksetulo: 10

Noutoesineen pitäminen: 10

Kaukot: 0 - Ajattelin, että kaukot menisi puihin liikkurin käsimerkkien takia, mutta ei juurikaan reagoinut niihin. Eikä sen puoleen käskyynkään, ei siis noussut istumaan. Tehnyt aiemmin samalla tavalla kerran tai pari treeneissä ja nimenomaan koemaisessa treenissä.

Estehyppy: 10 - Hyppäsi varmaan suoraan istualtaan, ihan järjettömän pitkällä loikalla :D

Kokonaisvaikutus: 9

Yhtensä 169,5 pistettä, eli ALO1 olisi tullut. Lisäksi noilla pisteillä irtosi sijoitus 2/9. Tuomarina toimi Marko Puranen.


Jälkikäteen saatiin kommenttia, että tekeminen oli näyttänyt paremmalta kuin treeneissä. Jännä, sillä itsestä tuntui että Tarmo olisi voinut olla vielä paremminkin mukana. Oma virhe oli myös ehkä ennen kaukoja se, että koira ei pysynyt kiireisenä tuomarin kommenttien aikana ja sekin varmasti sekotti osaltaan liikettä. Kaikkiaan Tarmo teki kuitenkin varsin kivasti ja kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis!

Palkintona oli pussillinen possunkorvia


Ei kommentteja on "Möllitoko"

Lähetä kommentti