Kenneltreffit

Vietimme viikonlopun Siipiveikon kenneltreffien merkeissä Loimaalla. Kokemus oli todella mahtava! Oli upeaa päästä tutustumaan niin koiriin kuin uusiin ihmisiinkin, ja uutena joukkoon tuleminen tuntui helpolta.

Matkustaminen kävi onneksi samalla kyydillä Leon omistajien kanssa. Seuraa oli niin itselle kuin myös pennuille, jotka kulkivat samassa häkissä. Välillä riittikin rytinää ja haukahduksia poikien painiessa hetken ennen kuin nukahtivat uudelleen, ja vaikka matkalla riittikin pituutta se meni oikein mukavasti.


Painit jatkuivat myös perillä, sillä viikonlopun aikana ehdittiin tavata myös veljet Ahti ja Koda. Leikkien lisäksi tapaamisen antia olivat myös koulutukset, ja olimmekin penturyhmässä molempina päivinä. Treenien aikana keskityttiin erityisesti yhteistyöhön ja käytiin läpi paljon hyödyllisiä asioita tulevaisuutta ajatellen. Tarmo pääsi myös tutustumaan uuteen riistaan, sillä näytillä oli variksen lisäksi lokki sekä kani. Aluksi suhtautuminen näytti hieman nihkeältä, olisiko ollut vielä uninen, mutta nopeasti se muisti homman nimen ja yritti loppujen lopuksi jopa raahata valtavaa, jäistä kaniakin!

Tapaamisen aikana oli hauska nähdä kuinka samanlaisia, mutta silti niin erilaisia pennut olivat luonteiltaan. Myös ulkonäöstä löytyi kovin samanoloisia piirteitä, mutta Tarmo erosi muista erityisesti turkillaan - veljien pörröisyyteen verrattuna se näytti kovin sileäkarvaiselta. Myös vanhempien koirien työskentelyä oli hienoa päästä seuramaan ja oppimaan taas uutta nomesta!

Tänään puolestaan käytiin pienellä retkellä metsässä ja otin kamerankin mukaan, mutta valoa oli sen verran niukasti ja meno lennokasta, että suurimmasta osasta kuvia tuli jokseenkin julkaisukelvottomia. Joka tapauksessa Tarmolla ainakin näytti olevan hauskaa, paljon uutta tutkittavaa löytyi taaskin ja maastossa oli mukava revitellä!

Ei kommentteja on "Kenneltreffit"

Lähetä kommentti