Mualiman navalla ja kavereiden kanssa

Tarmo pääsi tutustumaan hieman suurempiin ympyröihin Kuopioon suuntautuneen reissun yhteydessä. Automatkailu sujuu jo oikein leppoisasti omassa häkissä auton takaluukussa, ja tälläkin kertaa Tarmo rauhoittui heti autoon päästyään. Se on itse asiassa alkanut haluata itsekin kyytiin, näköjään muistaa jo että silloin pääsee häkkiin - mikä on tietysti superkivaa, sillä siitähän saa namia!

Kuopion keskustassa käytiin hieman kävelemässä ja katselemassa, sekä torilla istuttiin ja ihmeteltiin hetki. Tarmo sai paljon ihailijoita ja pääsi tutustumaan jopa vossikkahevoseen! Se oli kyllä ihanan reipas uudessa paikassa, eikä toriremonttikaan tuntunut juuri häiritsevän. Jonkun kovaäänisen koneen ohittamista piti ensin miettiä hetki, mutta siitäkään ei ollut loppujen lopuksi mitään ongelmaa. Sen kanssa on kyllä tosi kiva liikkua!

Vaihtelun vuoksi olikin ihan hyvä päästä katsomaan vähän erilaisiakin maisemia, sillä pikkukylällä ei ole juuri nähtävää vaikka aivan keskustaan menisi.


Uusiin paikkoihin tutustumisen lisäksi Tarmo on treffannut koirakavereita. Uusi tuttavuus oli ihastuttava bologneseneiti Minea ja samalla tuli moikattua myös suomenlapinkoiravanhus Milli. Tarmo ei tuntunut jännittävän ensitapaamisella juuri ollenkaan, vaan tutustumisen jälkeen oli heti valmis leikkimään. Minea vain oli niin vikkelä, ettei pentu meinannut kestää ollenkaan perässä!














Lisäksi tavattiin taas Leoa, ja kovin riitti pojilla taaskin vauhtia. Tällä kertaa käytiin myös rannalla ja pennut pääsivät tutustumaan veteen - Tarmo ihan ensimmäistä kertaa kunnolla! Aikaisemmin ollan oltu aika vaikeiden rantojen läheisyydessä, mutta nyt veteen pääsi helposti eikä se ollut kovin syvää. Eikä veljeksiä tarvinnut ainakaan houkutella veteen, vaan ne juoksivat itse suoraa kyytiä järveen. Vaikka vielä ei varsinaisesti uitukaan, vaikutti alku ainakin kovin lupaavalta!



Lisää kuvia päivitetty myös galleriaan!

Ei kommentteja on "Mualiman navalla ja kavereiden kanssa"

Lähetä kommentti